Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde eğitim-öğretim veren İsmet İnönü İlkokulu'nda müdür, öğretmenler ve öğrenciler çöp topladı.

'Temiz çevre ve Temiz Bahçe' sloganı ile örnek bir davranışa imza atan İsmet İnönü Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve müdürü ile birlikte ellerine eldiven giyerek okulun çevresinde bulunan çöpleri, çöp torbalarına attılar.

Öğrencilerinin örnek davranışından memnun olan Okul Müdürü Cengizhan Soysal şunları söyledi; "'Geçtiğimiz yıl, 'Temiz Okul ve Beyaz Bayrak' ödülümüzden sonra öğrencilerimize çevre ve temizlik konusunda daha büyük görevler düştüğü bilincini yerleştirmeye çalıştık. Bu çerçevede öğrencilerimize her 15 günde bir temiz sınıf, kupa ve sertifikaları vererek onları bu konuda tatlı bir rekabete yönlendirdik. Bugünde okulumuz 3-C Sınıfı ve öğretmenleriyle birlikte okulumuzu, çevremizi ve bahçemizi temiz tutalım sloganı ile benim de katıldığım bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizin bizleri de aralarında görmeleri onlara etkinliğin önemi ve gerekliliği konusunda güzel bir örnek teşkil etmiş ve diğer sınıf öğrencilerimizin de aynı etkinliği yapmak için istekli olduklarını belirtmeleri bizleri ayrıca memnun etmiştir. Dolayısıyla bu etkinlikte emeği geçen başta 3-B Sınıf Öğretmenimiz Ramise Karacan ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Editör: Pusula Gazetesi