İlçe girişindeki Güney Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan Gündoğan İnşaat Yapı Marketi'nin açılışına Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Ak Parti Kilimli Belediye Başkan aday adayları Şerafettin Nas, Nihat Aygün, Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, inşaat firmaları sahipleri katıldı.

Okunan duaların ardından konuşan Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, ekonominin zor bir süreçten geçtiği günlerde yapılan her yatırıma sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Kilimli halkının yapı marketine destek vermeye çağıran Arslankılıç, firma sahibi Berkay Gündoğan'a bol kazançlar diledi.

İş yeri hakkında bilgiler veren Berkay Gündoğan, uygulamacı firma olarak yer aldığımız inşaat sektöründe yapı market olarak da hizmet vermeye başladıklarını anlatarak, "Yapı marketi Kilimli dışında Zonguldak ve çevre ilçelerine de hizmet vermesi hedefiyle açtık. Kilimli doğup büyüdüğümüz yer. Bu yatırımı Kilimli'ye yapmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşaat firmamızda da inşaat sektöründeki öncü firmalarla iş ortaklığı yaparak ısı yalıtımı, alçı, sıva gibi birçok alanda faaliyet gösteriyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi