ASKF Başkanı Kemal Demir, taban birlikleri ile e toplantı yapacaklarını söyledi. Demir son haftalarda hakem hatalarının arttığını, hakem hatalarını en aza indirmek için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi. Demir, ayrıca hakem hatalarını kameraya çekerek delil olmasını gerektiğini söyledi. Salı günü yapılacak toplantıya taban birlikleri ve kulüp temsilcilerinin davet edileceği öğrenildi.

ASKF Başkanı Kemal Demir, "Amatör Spor Kulüpleri Yönetimi olarak 3'üncü senemize girdik. Geçen hafta disiplin kurulu ile bir sıkıntılar vardı. Bu hafta da var. Kulüplerimiz sıkıntılarını bizlere anlatıyorlar. Bunlar olmak da zorunda. Hakemlerimiz de insan. Ama bunların ne derece de doğru olduğunu anlayabilmek için sezon başında söylediğim gibi oynanan maçları kameraya çekmiş olsaydık daha iyi bir deliller olacaktı" dedi.

"TABAN BİRLİKLERİ İLE BİR ARAYA GELECEĞİZ"

Demir, ''Bu hafta 2 maçta bir sıkıntımız oldu. Karaelmas-Zonguldak Gençlik maçı ve Capeti Perşembe Belediyespor karşılaşmalarında sorun yaşandı. Biz Amatör Spor Kulüpleri olarak kulüplerin sendikası olmak zorundayız. Haklarını savunma zorundayız. Taban birlikleri olarak biz bu hakemlerle ligi bitireceğiz. Salı günü Taban birliklerimizle bir araya gelerek bir toplantı yapacağız. Sonra da bu hataları en aza indirmek için elimizden geleni yapacağız. Toplantının sonucunda da bu hakem hatalarını en az seviyeye indirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Kulüplerimizin de canı yanmıştır. Tabi ki onlarda masraf ediyor. Onlara da saygı duymak lazım. Hakkını arayanın da hakkını vermek gerekiyor. Hataların en aza indirildiği maçlar bekliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi