Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor´da Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, yarın sahalarında oynayacakları Ordu karşısında rövanşı alacaklarını söyledi.
Yarın sahasında konuk edeceği Orduspor´un hazırlıklarına bugün sabah yaptığı idman ile devam eden Kardemir Karabükspor´da Emanuel Emenike ve kaleci Bülent Ataman idmana katılmadılar. Bu futbolcuların dinlendirildikleri bildirildi.
Yaşar Kaptan Çebispor Tesisleri´nde yapılan antrenmanda neşeli oldukları gözlenen Kırmız- mavili ekipte, şut atışlarının ardından 28 yaşına giren Sertan Vardar´a doğum günü sürprizi yapıldı. Ayakları bantla bağlanan Sertan Vardar´ı takım arkadaşları un ve yumurtaya buladılar.
Takımın son idmanını 21. dönem MHP Milletvekili İlhami Yılmaz ile birlikte izleyen Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ligde puan alamadıkları Ordu´dan rövanşı alacaklarını söyledi.
Tankut, "Ligin ilk yarısında İlk Konya mağlubiyeti, ardından ise Ordu mağlubiyetimiz olmuştu.Dolayısıyla Konya´yı içerde 4-1 yendik. Orduspor´u da yenmek için sahaya çıkacağız. Futbolcu arkadaşlarımız bunun bilinci içersinde. 3-1´lik mağlubiyetin rövanşını yarın almak istiyoruz. Rövanşımızı alıp yolumuzu devam etmek istiyoruz. Puanımızı biran önce 3. sıradaki takımların yetişemeyeceği bir noktaya çekip işi garantilemek istiyoruz. Bu garantilemede yarın Ordu maçını, ardından da Buca maçını alıp 65 puan
yapıp 7 maçı rahat geçirmek istiyoruz. 78 puanı yakaladıktan sonra ibreyi yukarıya çekip rekor kırmayı hedefliyoruz. Takımdaki arzu ve istek bizi hedefe getirecektir" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi