Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da Amatör Futbol Disiplin Kurulu'ndan şok cezalar geldi.

Önceki hafta saha ve seyircisi önünde Bursa Zaferspor'u konuk eden ve bu maçtan 2-0 yenik ayrılan Devrek Belediyesporlu futbolcular maçın 80'nci dakikasında hakemin penaltı vermemesi nedeniyle büyük tepki göstermişti. Bu sırada tribünlerden yöneticiler sahaya inmiş ve her iki takım futbolcuları da birbirine girmişti. Devrek Belediyespor kalecisi Ufuk ise rakip futbolcuya kafa atarak kırmızı kart görmüştü. Yaşanan bu olayların ardından Devrek Belediyespor PFDK'ya sevk edilmiş ve savunması istenmişti.

ŞOK CEZALAR AÇIKLANDI

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, yaptığı inceleme ve raporlar çerçevesinde Devrek Belediyespor kalecisi Ufuk Tahtalı'ya 7 maç ceza verirken, Devrek Belediyespor'a ise iç sahada 2 hafta seyircisiz oynama cezasının yanı sıra 5 bin lira da para cezası verdi.

İŞTE KARAR GEREKÇESİ

AFDK'dan yapılan açıklama aynen şöyle: "14.10.2018 tarihinde oynanan Devrek Belediyespor- Zaferspor Spor Toto BAL müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 850 TL para cezası, çıkan saka olayları nedeniyle de 5000 TL para cezası ile birlikte 2 maç seyircisiz oynama cezası verilmesine, Ufuk TAHTALI (Devrek Belediyespor Klb. Fut.) hakkında; 14.10.2018 tarihinde oynanan Devrek Belediyespor- Zaferspor Spor Toto BAL müsabakasında, rakibine saldırıda bulunması nedeniyle takdiren 7 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verilmiştir"

Editör: Pusula Gazetesi