İzmir deplasmanında Menemen Belediyespor'a 3-1 yenilerek haftayı puansız tamamlayan Zonguldakspor'da Teknik DirektörC ahit Terzi karşılaşmayı değerlendirdi. Terzi henüz 21'nci dakikada Kamil'in sakatlığının kendilerini zor durumda bıraktığını belirten Terzi zor bir deplasmandan puansız döndüklerini, hatalardan ders çıkaracaklarını söyledi.

"ZOR BİR DEPLASMANA GİDECEĞİMİZİ BİLİYORDUK"

Maçı değerlendiren Teknik Direktör Cahit Terzi "Ligimizde Menemen Belediyespor iyi bir takım. Zor bir deplasmana gideceğimizi biliyorduk. Ama ona rağmen ilk yarı iyi bir oyun sergiledik. İlk yarıyı da üstün kapattık. Ama Kamil sakatlanması bütün planları bozdu. Değişikler yeterli olmadı. Tahir ile bir çok pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik. İlk yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik ilk yarıyı 3-0 önde kapatabilirdik. Çocuklar kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ama olmadı. Bunun sonucunda da yaptığımız hatalar neticesinde 3-1 mağlup olduk. Pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

"LİGİ HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE BİTİRECEĞİZ"

Teknik Direktör Cahit Terzi, "Artık bu maç geride kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. İnşallah Menemen Belediyespor mağlubiyetini telafi edeceğiz. Biz iyi bir takımız. Bizim hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak içinde çok çalışmalıyız. Ben inanıyorum ki bu takım ligi hedeflediği yerde bitirecek. Buna başaracak güçteyiz. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Aldığımız mağlubiyetle de onları üzdük. İnşallah bu mağlubiyetleri de alacağımız galibiyetlerle de telafi edeceğiz. Önümüzde Tuzlaspor maçı var o maça konsantre olup Menemen yenilgisini telafi edeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi