Zonguldakspor takım kaptanı Mert Caymaz Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasından iyi bir sonuçla dönmeyi hedeflediklerini, çalışmalarını da bu yönde sıkı bir tempo ile sürdürdüklerini söyledi.

"KARAGÜMRÜK MAÇINA İYİ KONSANTRE OLDUK"

Fatih Karagümrük maçına çok iyi motive olduklarını, ancak önceki hafta oynadıkları Konya Anadolu Selçuk maçında gerekli konsantreyi sağlayamadıklarını belirten Mert "Önceki hafta deplasmanda oynadığımız Konya Anadolu Selçuk maçına iyi motive olamadık. Fatih Karagümrük maçında ise tam tersi maça çok iyi motive olarak gerçek gücümüzü sahaya yansıttım. İyi motive olduğumuz zaman kazanamayacağımız maç, yenemeyeceğimiz rakip yok. Bizim takım motive olduğu zaman iyi bir takım. Hocalarımız ve takım kaptanı olarak biz arkadaşlarımızı elimizden geldiğince motive etmeye çalışıyoruz. Ama maddi anlamda sıkıntı olduğu için motive olmaları biraz zor oluyor. Biz motive olmada büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Hemen hemen ilk yarının ortalarına geldik. Maddi sıkıntılar devam ediyor. İnşallah buna bir çare bulunur. Çare bulunursa iyi motive olup başarılı oluruz. Oyuncu arkadaşlarımızın kafalarının rahatlaması gerekiyor. Biran önce sıkıntıların çözülmesini bekliyoruz" dedi.

"DARICA ZOR BİR DEPLASMAN"

Takım Kaptanı Mert Caymaz Cumartesi günü oynayacakları maçı için konuşarak "Cumartesi günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Onlarda alt sıralardan kurtulmak istiyorlar. Bir çıkış arıyorlar. Bizde üst sıralara tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. Biz deplasmandan puanla dönmek için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Hedefimiz deplasmanda da taraftarımızın yüzünü güldürmek" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi