İstanbul&[#]8217;un Gaziosmanpaşa ilçesindeki dernek binasında aylık genel toplantısını gerçekleştiren İstanbul Zonguldaklılar Derneği, ileriki günlerde yapılması planlanan organizasyonlar hakkında üyelerine bilgiler verdi. İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı, önümüzdeki hafta Bayanlar Günü düzenleneceğini ve bu günde anlaşmış oldukları hastaneden doktorların gelerek sağlık taraması yapılacağını bildirdi. Aylık genel toplantıda Gençlik Kolu Başkanı seçimi de yapılarak, Suat Bayraklı Gençlik Kolu Başkanı seçildi.
Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Erkan Bostancı, Murat Islak, Vedat Komşucu, Rıdvan Eliçora.
Bayraklı, Gençlik Kolu Başkanı ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Ardından kaza geçiren bir üyeye yardım amaçlı para toplandı. Orhan Bayraklı, Dernek Binası konusuna değinerek, tek dileğinin kendilerine ait bir dernek binasının olmasını istediğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti:
&[#]8220;Dernek binamızın kiralık olması beni üzmektedir. Başkanlığa seçilir seçilmez ilk hayalim dernek binasına kavuşmaktı. Bu hayalim devam etmekte ve inşallah bu Başkanlık dönemimde bu dileğimizi gerçekleştireceğiz. Ben isterim ki kira olarak verdiğimiz miktarı, ihtiyacı olan bir öğrenciye vererek eğitim anlamında desteğimiz olsun ve ülkemiz için hayırlı evlatlar olsunlar.
Eğer ki dernek binamıza bu dönemimde kavuşmaz isek, kendimi başarısız olarak sayarım ve görevime son veririm. Görevime son vermek demek elimi ayağımı çekmem anlamına gelmez, aksine daha çok destek veririm. İnşallah bu dönem hep birlikte kendimize ait dernek binasına kavuşuruz.&[#]8221;

4. İstanbul Zonguldaklılar Derneği Piknik Şöleni
13 Haziran Pazar günü İstanbul&[#]8217;daki Zonguldaklıları bir araya getirerek festival havası yaşatmak için kolları sıvayan İstanbul Zonguldaklılar Derneği, hazırlıklarına başlayarak üyelerine konu hakkında da bilgiler verdi. Bayraklı, Arnavutköy-Kayabaşı Şamlar Piknik Alanı&[#]8217;nı kiraladığını, her yıl olduğu gibi bu yıl da Zonguldaklılara daha güzel bir gün yaşatacaklarını söyledi. 67 Kanal Z&[#]8217;den canlı yayınlanacak olan şölene, Zonguldaklı sanatçılardan ve Aydemir Show Sunucusu Ramazan Aydemir, Seyir Fm Programı Sunucusu, Eğitimci-Yazar İsa Muslubaş, Fatma Metin ve Sezgin Altın şölene katılacaklar.
Toplantı sonrası İsa Muslubaş misafirlere türküler okudu.
Editör: Pusula Gazetesi