06-07 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen Genç-yıldızlar Masa Tenisi Milli takım seçme yarışmaları Hakkı Başar spor salonunda düzenlendi. Bu müsabakalara Zonguldak'tan Özel İdare Yolspor seçmelere Furkan Uslu, Özgür Yılmaz, Şükrü Can Yılmaz , Dilara Özdemir , Betül Işıl Emre, Zeynep Dalkıç, Yaren Kiret, Pelin Açılgöz , Berat Avcı, Furkan Eşitgin olmak üzere toplam 10 sporcu ile katıldı.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Zonguldak Özel İdare Yolspor'dan Özgür Yılmaz büyük bir başarı elde ederek dördüncü oldu. Özgür'ün bu başarısı Antrenörü Burçin Aygün ve Kulübü Özel İdare Yolspor ve Zonguldaklı tenis severleri mutlu etti.

Müsabakalar sonunda diğer sporcularımız Şükrücan Yılmaz 8'nci, Furkan Uslu 9'ncu olurken yıldız kızlarda Betül Işıl Emre ise 7'nci olarak en iyi 16 içine girmeye hak kazandılar.

BURÇİN AYGÜN SPORCULARINI KUTLADI

Özel Yolspor Antrenörü Burçin Aygün yaptığı açıklamasında "Milli takım seçmelerine katılmadan önce son haftalarda hazırlığımızı yüksek performansa dayanan çalışmalar yapmıştık, dolayısıyla motivasyonumuzu yüksek tutup iyi hazırlandık. Yarışmalarda , Yıldız kategorisinden gençlere 2 sporcumuz yer aldı ve bu kategorisinde 2 yaş küçük olmasına Özgür Yılmaz Türkiye 4. oldu, Şükrücan Yılmaz Türkiye 8. oldu. Özgür Yılmaz, turnuvasının damgasını vurdu, geçen sene Türkiye şampiyonu ve milli sporcuyu yendi, dolayısıyla büyük ses getirdi, kendisinden gurur duyduk.

Küçükler kategorisinden yıldızlara geçen Bayan Sporcumuz Betül Işıl Emre Türkiye 7. oldu, hatta madalya kaçırdı diyebiliriz. Genel olarak sporcularımız iyi performans gösterdiler, elinden geleni en iyisini yaptılar. Bundan sonraki çalışmalara tüm hızıyla devam edeceğiz. Öncelikle bizi destekleyen özel idare Yolspor kulübün yöneticilerimize, her zaman her daim yanımızda olan sayın valim yardımcımız Nevzat Taştan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi