Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın sözcüsü Metin Yılmaz, Kartal maçında takıma ve teknik direktöre atılan taşın cevabını sahada 3 puanla verdiklerini söyledi.
Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul´da Kartalspor ile oynadıkları karşılaşmada Kartal taraftarının yaptıkları kötü tezahürat ve taşlamanın cevabını sahada aldıkları 3 puan ile verdiklerini ifade ederek, "Karabükspor sezon başından beri zoru başarmayı ilke edinmiş bir takım ve yine zoru başardı. İstekli ve arzulu oyunumuzla 3 puanla İstanbul´dan döndük. Kartal deplasmanında otobüsümüz taşlandı, saha içersinde küfürler edildi, kulübemize ve ısınma esnasında futbolcularımıza patlayıcı maddeler atıldı. Hocamıza
kulübede taş atıldı. 90 dakika boyunca küfür edildi futbolcularımız saha içersinde gerekli cevabı verdi ve 3 puanı aldık. Önümüzdeki haftaya bakıyoruz. Fair play çerçevesinde yola devam eden, taraftarı ile de Türkiye´de sempati duyulan, işçi alın terini, şehrin sevgisini ve umutlarını hayallerini taşıyan ekibiz" dedi.
Yılmaz, ayrıca önümüzdeki hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Ordu karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu da vurgulayarak, " Şuana kadar 3 puan alamadığımız takımdan biri ve içi sahadaki Ordu maçında hedeflerimiz ölçüsünde 3 puanla noktalamak istiyoruz. Bu maç bizim için ve futbolcularımız için ayrı önem arz ediyor. Bu maçta inşallah 3 puanı almak için mücadele edeceğiz"

Editör: Pusula Gazetesi