Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, seçim bölgesi Bartın&8217;da hafta sonu yaptığı ziyaretlere Kumluca beldesiyle devam etti. Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette Kumluca Beldesine gelişinde Belediye Başkanı Metin Çetin ve Ak Parti Kumluca Belde Başkanı Hüseyin Demirci teşkilat mensupları tarafından karşılanan Milletvekili Tunç&8217;un ilk işi Belediye Meclis Salonu&8217;nda beldeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile toplantı yapmak oldu.




Vatandaşlarla sohbet etti




Muhtarların sorunlarını dinleyen Milletvekili Tunç, istek ve talepleri de not aldı. Kendisine iletilen sorunların çözümü için gerekeni yapacağını belirten Tunç, toplantının ardından beldedeki esnafları ve kahvehaneleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Tunç, sohbetleri sırasında vatandaşlara mecliste yaptığı çalışmalarla Bartın&8217;da gerçekleştirdikleri hizmetleri anlattı. Yeni projelerden de söz eden Tunç, vatandaşlardan gelen taleplerle ilgileneceğini söyledi.




Gelişme devam edecek




Milletvekili Yılmaz Tunç&8217;a Kumluca beldesini ziyaretinde Ak Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi Üyeleri Musa Gürüz ve Atnen Aydoğan, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru ve aralarında Gökser Çağdaş&8217;ın da bulunduğu bazı İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. Muhtarlar ve vatandaşlar Milletvekili Tunç&8217;a kendilerini ziyaret edip hal hatır sorarak sorunlarını dinlediği için teşekkür etti. Milletvekili Tunç, Kumluca beldesinin köyleriyle birlikte son yıllarda geliştiğini belirterek, bu gelişmenin süreceğini söyledi.




Toplantı sonrası hatıra resmi




Beldeyi ziyaretinde Belediye Başkanı Metin Çetin&8217;den belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler de alan Tunç, belediyedeki toplantının ardından muhtarlarla ve partililerle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Milletvekili Tunç&8217;un Kumluca ziyaretinde Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Hüseyin Uzun&8217;da hazır bulundu. Kumluca&8217;da ilgiyle karşılanan Tunç, beldeyi önümüzdeki günlerde tekrar ziyaret edeceğini ifade etti.

Editör: Pusula Gazetesi