Zonguldak´ın Kilimli beldesinde dört arkadaş sahile park ettikleri araçta otururken araç denize düştü. Dört arkadaş denize düşen araçtan son anda atlayarak canlarını kurtardı.
Olay, Kilimli beldesinde limanda meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen sürücü ve arkadaşları, 67 AC 065 plakalı araçla limana geldi. Burada aracı park eden dört arkadaş yaklaşık 10 metre mesafeden denizi seyretmeye başladı. Aralarında sohbet eden dört kafadar aracın kendiliğinden ilerlediğini görünce şaşkınlık yaşadı. Bir anda şoka giren dört arkadaş son anda araçtan atlayarak canlarını kurtardı. Araç ise limana düştü. Olayın şaşkınlığı ile bir süre kendine gelemeyen dört kafadar, bir süre sonra durumu
yakınlarına haber verdi. Olay yerine gelen pick-up ile gelen yakınları aracın kurtarılması için çalışma başlattı. Önce araca ip bağlandı ancak bu yeterli olmayınca araca gemi halatı bağlanmasına karar verildi. Bir vatandaş buz gibi soğuğa aldırış etmeden elindeki halatla denize girdi. Araca bağlanan halatın diğer ucu da pick-up´a bağlandı. Halatı bağladıktan sonra denizden çıkmaya çalışan vatandaş dengesini kaybedince kendini soğuk suyun içinde buldu. Denizden çıkıp üzerindeki kıyafetleri çıkaran vatandaş ıslak haliyle araca bindi.
Bu sırada araç da çekilmeye başlandı. Halat nedeniyle aracın tavan kısmının bir bölümü koptu. Araç güçlükle denizden çıkarıldı. Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Yasin Sarıoğlu ise otomobilde otururken bir anda hareket ettiklerini söyledi. Durumu fark edip son anda araçtan atladıklarını anlatan Sarıoğlu, olayda can kaybının yaşanmadığını bildirdi.
Denizden çıkarılan araçta maddi hasar oluştu.
Editör: Pusula Gazetesi