AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Cengiz Kaptanoğlu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ile birlikte Milli Savunma Bakanı Sayın Vecdi Gönül&[#]8217;ü &[#]8217;Ankara&[#]8217;da ziyaret etti.
Filyos Vadisi Liman Projesi kapsamında imarla ilgili olarak, Savunma Bakanlığı görüşünün çok önemli olduğunu anlatan Çaycuma heyeti, kurum görüşünün Bayındırlık Bakanlığı Teknik Araştırmalar Genel Müdürlüğü&[#]8217;ne kısa sürede ulaştırılması konusunu dile getirdi. Başkan Gülşen ve beraberindekiler, Filyos Beldesinde bulunan Elektronik ve Radar Mevzi Komutanlığına ait tesis ve lojmanların, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi&[#]8217;ne verilmesini talep etti. Bu konu ile ilgili olarak Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Üniversite yetkililerinin yazılı başvurusu yapması gerektiğini ve başvuru sonrasında bir değerlendirme yaparak, Elektronik ve Radar Mevzi Komutanlığına ait tesis ve lojmanların, Karaelmas Üniversitesine verilmesine sıcak baktığını dile getirdi.
Ziyarette ise Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül&[#]8217;e Çaycuma Yoğurdu ikram edildi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül&[#]8217;e yaptıkları ziyarettin son derece memnun ayrıldıklarını belirtti.
Editör: Pusula Gazetesi