TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve sezondan umutlu olan Zonguldakspor Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Ligin ilk haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan kırmızı-lacivertli ekip ikinci haftada Pendik'i sahasında 1-0 mağlup ettikten sonra deplasmanda Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı. Oynadığı 3 maçtan 4 puan çıkartarak haftayı 8'nci sırada tamamlayan Zonguldakpor'un bu haftaki rakibi oldukça güçlü. Son iki sezondur şampiyonluk mücadelesi veren ve play-off oynayan Şanlıurfaspor yeni sezona da iyi başladı. Oynadığı iki maçı kazanıp 1 beraberlik alarak 7 puana ulaşan Şanlıurfaspor haftaya 5'nci sırada girdi.

ZONGULDAKSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Kırmızı-lacivertli ekip Cumartesi günü 15.30'da Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde gerçekleştirilen idmana takım tam kadro devam ediyor. Sakat ve cezalı futbolculun bulunmadığı kırmızı-lacivertli ekip taraftarının da desteği ile güçlü rakibi Şanlıurfaspor'u yenerek iddialı konuma gelmek istiyor.

CAMİA İYİCE HAVA GİRDİ
Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Zonguldakspor-Şanlıurfaspor maçının biletlerini Gazipaşa'da satışa sunması camianın havaya girmesine neden oldu. Bir çok taraftar takıma hem katkı için hem de biletlerini erkenden alabilmek için Gazipaşa'da kurulan stantlardan biletlerini satın alı. Açık tribün 10 kapalı tribün biletleri 20 liradan satışa sunulurken camia bu etkinlik ile bile iyice havaya girdi. Takımın iyi mücadele etmesinin yanı sıra özellikle son oynanan Bandırmaspor maçında 2-0'dan 2-2'ye dönüş yapılması da moralleri yükseltti.

Editör: Pusula Gazetesi