TED Özel Zonguldak Koleji Anaokulu- Ilkokul-Ortaokul ve Lise öğrencileri bugün yenilenen yüzü ile sınıflarıyla buluştular. Sabah saat 09:15 'de yapılan okulun açılış töreninde" bir yaş daha büyüyerek, yeniden okullarına kavuşan öğrencilerin coşkusu ve öğretmenlerinin heyecanı" hissedildi.

Törende ilk sözü alan ve bu öğretim yılında okulumuzun Anaokulu-İlkokul Müdürü olarak göreve başlayan Mehtap Parlar yeni eğitim ve öğretim dönemi ile ilgili duygularını dile getirdi.

Konuşmasında "Eğitimin uzun soluklu bir süreç olduğunu, TED ailesinin bu süreç içinde" Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlı çocuklar yetiştirme" çabasının gurur verici olduğunu, kendisinin de bu süreç içerisinde var olan ışığı ve sesi yükseltmek için burada olduğunu" ifade etti.

Açılış programının devamında söz alan Okul Kurucu Temsilcisi Burçin Bahadır ise; "TED vizyonundan yola çıkarak aydınlık bir geleceğe dair umutlarım" paylaştı.

Öğrenci, öğretmen ve velilere hitaben yaptığı konuşmasında; okulun fiziki yapısında ve teknolojik alanda yapılan yeniliklerden ve değişimlerden" söz ederek gösterdikleri güven için velilere teşekkür etti. 10'uncu Yıl Marşı ile öğretmenleri eşliğinde sınıflarına giren öğrenciler" ilk zil sesi" ile yeni dönemin kapılarını açtılar.

Bizler de TED ailesi olarak öğrencilerimize güzel ve başarılı bir yıl diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi