2018-2019 futbol sezonuna zirve hesaplarıyla başlayan Zonguldakspor, Pazar günü deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Zonguldakspor'da Teknik direktör Cahit Terzi futbolculara idmanda her fırsatta uyarılarda bulunuyor. Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi ayrıca Ziraat Türkiye Kupası'nda da gidebilecekleri yere kadar gideceklerini söyledi.

ZONGULDAKSPOR KUPADA KURAYI BEKLİYOR

Zonguldakspor'un teknik direktörü Cahit Terzi, Ziraat Türkiye kupasında hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu söyledi. Terzi, ''Zonguldakspor olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Hedefimiz tur atlamak. İlk önce Cuma günü çekilecek kurayı bir bekleyelim. İnşallah içerde kendi sahamızda oynarız. Camia böyle başarıya aç. Taraftarımıza kupa heyecanı yaşatacağız" dedi.

"DEPLASMANDAN İYİ SONUÇ BEKLİYORUZ"

Terzi, ''Bantırma'ya zor bir deplasmana gideceğiz. Rakip gerçekten iyi bir takım. Rakibimiz iyi bir takım kurdu imkanları olan bir kulüp. Biz bildiğiniz gibi kötü şartları olumlu hale çevirmeye çalışıyoruz. İnşallah oradan galibiyetle dönersek ligde güzel bir yere döneceğiz. Bütün amacımız oradan galibiyetle dönmek. Futbolcularıma güveniyorum" dedi.

"TARAFTARIMIZ SIKINTILARI İNŞALLAH GİDERİR"

Taraftarların Bandırma maçına gidememe durumuna değinen Terzi, taraftarlara ihtiyaçları olduğunu belirterek ''Kentin her tarafı bir birine aynı. Futbolcu kesiminden yönetiminden teknik kadrodan taraftarlara kadar uzanan bir sıkıntı var. Bu sıkıntıyı zaten dile getirdim. Bu bizi çok üzüyor. Taraftarımızın maça gelmesi bizi desteklemesi çok büyük bir silah. İnşallah taraftarlarımızın sıkıntıları giderilir ve maça gelerek bizleri desteklerler. Taraftarsız maç olmaz'' dedi.

"KEYFİ KART GÖRMÜYORUZ"

Teknik Patron Cahit Terzi, "Pendik maçı çok mücadeleci geçti. Hiçbir maç mücadele etmeden kazanılmıyor. Sadece insanların yanıldığı bir nokta var. Bizim keyfi sarı kart görme durumumuz olmadı. Mücadele çerçevesinde görüldü. Bir de hakemin son dakikalarda gösterdiği sarı kartlar var. O da tuz biber oldu. Ama bu sarı kartlarda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Kısıtlı bir kadromuz var. Biz de bu sıkıtlı kadroyu en iyi şekilde kullanıp, başarıya gitmek istiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi