Türkiye Hentbol 2. Liginde Zonguldak'ı temsil edecek olan Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü'nün rakipleri kesinleşti. Çekilen kura sorunda Hentbol 2. Lig B grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü güçlü rakiplerle karşılaşacak.

2018-2019 Hentbol 2. Ligi play-off maçlarının ardından Hentbol Federasyonu tarafından lige davet edilen Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü yeni sezon öncesinde hazırlıklarını en iyi şekilde tamamlayarak sezona iddialı başlamak istiyor.

13-14 Ekim tarihleri arasında başlayacak olan Türkiye Hentbol 2. Ligi müsabakalarında temsilcimiz Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü ilk maçını iç sahada Kayseri ile oynayacak. Temsilcimiz ikinci maçını ise deplasmanda Sinop ile oynayacak.

Yıllar sonra Zonguldak hentbolünü tekrar liglerde temsil edecek olan Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü Zonguldak'tan maddi manevi destek bekliyor. Özellikle deplasman gidiş-gelişlerinde kulüplerin sıkıntı yaşadığı bilinirken, Zonguldak'ın tek hentbol temsilcisi olan Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü de bu desteklerden faydalanmak istiyor.

İŞTE HALAY'IN B GRUBUNDAKİ RAKİPLERİ
Rize, Ordu, Sinop, Sivas, Kayseri, Ankara ve Zonguldak. Temsilcimiz Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü bütün bir sezon boyunca birbirinden zorlu karşılaşmalar oynayacak. Çalışmalarına Site Kapalı Spor Salonunda devam eden Halay Halkoyunları Gençlik spor Kulübü ligden umutlu.

Editör: Pusula Gazetesi