Siyasetten bürokrasiye Pusulanın sorularını yanıtlayan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Zonguldak'ın 5 milletvekiline önemli mesajlar gönderdi.

Karakaya, milletvekillerine başarılar dileyerek "Burası yerin 600 metre altında ekmek parasını kazananların memleketi, onun için yer üstünde de hizmetlerin en iyisini hakkediyorlar" dedi.

Karakaya, şunları söyledi:

"Sayın milletvekillerimize yeni olduklarından dolayı "hayırlı olsun" diyorum. Onların birlikteliğinden Zonguldak'a çok güzel hizmetler kazandıracaklarına eminim. Hepsi de beyefendi ve değerli kişiliklere sahipler. Zonguldak'ın sorunlarını bilen insanlar. Sayın Valimiz, milletvekillerimiz, siyasilerimiz ve bürokrasimiz hep birlikte Zonguldak'ı daha güzel günlere taşımak zorundayız. Çünkü burası, yerin 600 metre altında ekmek parasını kazananların memleketi, onun için yer üstünde de hizmetlerin en iyisini hakkediyorlar."

Kayyumla Karaman Belediye Başkan vekili görevini yürüten Karakaya "Siyaseti ve belediyeciliği gördünüz, hiç siyaset düşündünüz mü?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"Hayır, hiç düşünmedim. Kayyum olarak belediye başkanvekili olarak atanmam ülke genelinde uygulanan bir politika. Sayın valilerimiz beni oraya uygun gördüler. Ben herhangi bir politik ya da siyasi sürece dahil olmadan yapılabilecek hizmetler ve imkanlar çerçevesinde görev yaptım. Oradaki belediye meclis üyesi arkadaşları kesinlikle dışlamadan, tamamen bir bürokrat edasıyla değil, onları da kucaklayıp önceliklerine önem vererek yaptığımız plan ve programlar dahilinde epeyce hizmetler üretmeye çalıştık. Bizim görevlendirilmemiz politik bir görev değil, politika ve siyasetle ilgisi yok."

Editör: Pusula Gazetesi