Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Zonguldak ve ilçelerde belediye başkanlıklarına talip olmak isteyen aday adayları kendilerini açıklamaya başladı. Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün, yerel seçimlerde Kilimli Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı. "Zaman ayrılık zamanı değil, zaman bir olma zamanı, zaman tek yumruk olma zamanı, hep birlikte daha güzel Kilimli için" diyen Nihat Aygün, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) Kilimli Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

"CHP VE MHP'Lİ KARDEŞLERİMİZ DESTEK VERECEKTİR"

Uzun yıllar siyasetle iç içe olduğunun altını çizen Aygün, "1976'da MHP Gençlik Kolları yönetim kurulunda bulundum. Orada bir sürü görevler aldım ve 2002 yılına kadar bu görevlerim devam etti. Bizler vatanını, milletini ve bayrağını seven, gerekirse bu uğurda seve seve can verebilecek olan insanlarız. AK Parti'den Kilimli belediye Başkanı Aday Adayı olarak çıktım. Olası bir MHP ittifakında Kilimli'deki ülkücü kardeşlerimizin de bana destek vereceğinden şüphem yok. CHP'li kardeşlerimiz keza zaten bizi tanıyor ve biliyorlar. Onlar da aday adayı olduğumuzu duyduklarında arayıp tebrik ettiler. Onlar da bize destek vereceğini açıkladı. Bildiğiniz gibi Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı olarak görev yapıyorum. Bu süreçte dernekteki görevimden yapacağımız yönetim kurulu toplantımızın ardından izine ayrılacağım. Bir derneğin başkanı olarak özellikle Kızılay gibi bağımsız bir kuruluşu temsil eden birisi olarak aday adayı olmak doğru olmaz. Bunun farkındayım ve izne ayrılacağım, çalışmalarımı da bu süre zarfında yürüteceğim" ifadelerini kullandı.

"HALKA HİZMETİN HAKKA HİZMET OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

"Kilimli'ye hizmet getirmek için aday adaylığına baş koyduk" diyen Nihat Aygün, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Onlara vaatlerimizi anlatacağız, Kilimli'nin daha yaşanabilir bir ilçe olması için hayata geçireceğimiz projelerimizden bahsedeceğiz. Aday adaylığımızın duyulmasıyla zaten Kilimli'de çok güzel tepkiler de aldık. Bunları daha da artıracağımıza olan inancım tam. Amacımız hizmet etmek. AK Parti'den bu hizmeti gerçekleştirebileceğimizi düşünerek aday adaylığımızı açıklama kararı aldık. Şu kadarını söyleyebilirim. Eğer nasip olur da biz Kilimli'de başa gelirsek, çok güzel şeyler yapacağız. Bunun sözünü şimdiden verebilirim. Çünkü biz halka hizmetin hakka hizmet olduğunu biliyoruz. Kilimli halkından da bizlere desteklerini artırmalarını bekliyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi