Ekovitrini isimli ekonomi dergisinin www.ekovitrin.com adresinde, 22 kategoriden ulaşan &[#]8220;2009 starlarını siz seçin&[#]8221; anketi yer alıyor. Yılın girişimcisi seçiminde gösterilen 3 adaydan biri şirketleri bir çok sektörde hizmet gösteren Emko Isıtma Sistemleri ve Arı Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Yusuf Günay, aday gösterildi.
İstikrarlı ve başarılı bir şekilde büyüyen şirketlerini son kriz döneminde de büyütmeyi başaran Günay, bir çok şirketin işçi çıkarttığı dönemlerde çalışan sayısını arttırması üzerine dikkat çekmişti. İsteyenler, derginin web adresine girerek, Gülay&[#]8217;a destek verebiliyor.
Kendisinin aday gösterilmesinin mutlu ettiğini belirten Gülay ise, &[#]8220;Ülkemize özellikle Zonguldak&[#]8217;a yatırım yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi, her geçen gün işlerimizi ve yatırımlarımızı arttırıyoruz. Biz bugüne kadar kriz söylentileri ile moralimizi bozmadan, çalışarak yolumuza devam ettik. Kriz döneminde de çalışan sayımızı ve yatırımlarımızı arttırarak, önemli oranlarda büyüme kaydettik. Son hızla işlerimize ve yatırımlarımıza devam edeceğiz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi