Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Eski Belediye Başkanı Muhabbet Tezel, İşadamı Şerafettin Turpçu, Selahattin Ataman, CHP İl Başkan Adayı İdris Şahin´e destek verdiler.


Halil Posbıyık konuşması sırasında CHP Milletvekili Ali Koçal&[#]8217;ın fotoğrafını göstererek; &[#]8220;Diğer Milletvekilimiz ali İhsan köktürk&[#]8217;ün fotoğrafı yok mu? &[#]8220; diye sordu. Ereğli ilçe örgütünde de aynı manzaranın olduğunu belirten Posbıyık; &[#]8220;Tek adamcılığı bitireceğiz&[#]8221; diyince alkış aldı.


Köktürk&[#]8217;ün bunları bildiği halde Ali Koçal ve İl başkan Adayı Osman Yayla ile hareket etme kararını eleştiren Posbıyık; &[#]8220;Ali İhsan Köktürk yarın bizim yanımıza gelecek. Zaten bizi destekliyor. Yüzüme karşı da söyledi. Bu ortamın değişmesi lazım dedi. Ama bunların milletvekilliği hayali olduğu için ve Ali Koçal da bu işlerde çok akıllı olduğu için, iyi kandırıkçı olduğu için &[#]8216;ben 1 sen 2&[#]8217; demiş. Ama Ali İhsan Köktürk çok akıllı bir adamdır ve bu yanlışlıkları da görecektir.&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi