AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Fazlı Erdoğan, yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Zonguldak ve köylerindeki yaşanan sorunları gündemine alarak daha iyisi için çalışmaları gerektiğini savundu.

Özellikle köylerde muhtarlara sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Erdoğan "Köylerimizin, muhtarlarımızın ne eksiği varsa yerel yönetimler bir an önce destek versin. İl Özel İdare biraz daha açık biraz daha duyarlı olsun" dedi.

Erdoğan, partisinin bayramlaşma programında şunları söyledi: "Zonguldak, başarılı iller arasında yoluna devam edecek ama bu birliğin, beraberliğin, kardeşliğin dostluğun ve insanca yaşamanın bir arada olmanın şuuruna vakıf olmamız gerekiyor. Öncelikle köylerde muhtarlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Onlar köydeki vatandaşımızın düğününü, cenazesini, bugün ile yarına ait birçok değeri biliyorlar. Köylerimizin, muhtarlarımızın ne eksiği varsa yerel yönetimler bir an önce destek versin. İl Özel İdare biraz daha açık biraz daha duyarlı olsun. il genel meclis üyelerimizle bir araya gelelim, eksiklerimizi bu hafta içerisinde yerelden genele genelden yerele paylaşalım."

Editör: Pusula Gazetesi