Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, partinin bayramlaşma programında partiye ve milletvekillerine özeleştiride bulundu.

Zonguldak'ın AK Parti döneminde en az hizmet alan il olduğunu itiraf eden Türkmen "İtiraf ediyorum, bunun sebebi biziz. Zonguldak'a hizmet getirmek zorundayız. Rica ediyorum ve bu 5 yılın içerisinde hak ettiğimiz payları da almalıyız. Kendimizi ortaya koyarak bu güzelliği şehrimize yaşatmakla mükellefiz, buna mecburuz" dedi.

Türkmen'in o açıklamaları şöyle: "Zonguldak en az yatırım alan illerden biri. En az hizmet alan il biziz. O kadar şehirleri geziyoruz. Çok büyük yatırımlar yapılmış, güzel hizmetler yapılmış ama Zonguldak öyle değil. İtiraf ediyorum, bunun sebebi biziz. Zonguldak'a hizmet getirmek zorundayız. Zonguldak'tan herkes kaçıyor, kimse buraya gelmek istemiyor. Bizim koşar adımlarla Zonguldak'ı yaşanabilir, gezilebilir, içinde huzurlu bir yaşam ve ucuz bir yaşam şekline sunabileceğimiz bir yönetim biçimini artık getirmek zorundayız. Onun için ben özellikle hepinizden istirham ediyorum. Bütün hemşerilerimize, komşularınıza bunun özellikle anlatmalıdır. Rica ediyorum ve bu 5 yılın içerisinde hak ettiğimiz payları da almalıyız. Kendimizi ortaya koyarak bu güzelliği şehrimize yaşatmakla mükellefiz, buna mecburuz. Onun için bunu özellikle sizlerden rica ediyorum."

Editör: Pusula Gazetesi