ÖZEL İÇERİK

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, yerel seçimlerde Çaycuma ilçesinin Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediyesi'ni AK Parti'ye kazandırmak için çok çalışacaklarını belirtti.

AK Parti'nin şu anda Çaycuma'dan adaylıkta ismi geçen 4 kişinin olduğunu belirten Çolakoğlu "Alaplı, Zonguldak, Çaycuma, Kilimli'de AK Partili belediye başkanlarını görmek istiyoruz" dedi. Çolakoğlu, CHP'li Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın karşısında çıkaracakları aday ile ilgili soruyu "Basında ve sosyal medyada çok güçlü gibi görünen ve ya çevrede çok güçlü gibi görünen adaylardan AK Parti seçim kazanmıştır" diye yanıtladı.

"ÇAYCUMA'DA KAMUOYUNDA ÖNE ÇIKAN 4 İSİM VAR"

Çolakoğlu, Pusula'nın sorularını şöyle yanıtladı: "Yerel seçim çalışmalarımızın startı verildi. Teşkilatlarımız gerekli çalışmaları yapıyorlar. Sadece Çaycuma'da değil diğer muhalefette olan belediyeleri kazanmak istiyoruz. Genel seçimlerde gösterdiğimiz başarıyı aynı şekilde yerel seçimlerde de göstermemiz gerekiyor. Alaplı, Zonguldak, Çaycuma, Kilimli'de AK Partili belediye başkanlarını görmek istiyoruz. Bütün hedefimiz de bu olacak. Çaycuma'da öne çıkan 4-5 isim var. Bu isimlerin üzerinde çalışmalarımız şu anda devam ediyor. Bu isimleri şu an açıklamamız etik olmaz. Bu isimler Çaycuma kamuoyunda konuşuluyor, bir yönlendirme de olmasın istiyoruz. Daha belediye başkanlığında ismi geçmeyen ama belediye başkanlığı düşünen aday adaylarımız da ortaya çıkabilir. Onların önünü kesmeyelim."

"AK PARTİ GEÇMİŞTE 'ALINMAYACAK' DENİLEN YERLERDE BİLE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALMIŞTIR"

Yerel seçimlerde muhalefette olan belediyeleri almak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Çolakoğlu, şöyle konuştu: "Biz karşımızdaki adayların durumuna göre değil, güçlü projelerle ve halkımıza hizmet ve diyalog yolunda güçlü adaylarla yola çıkarak belediyeleri almak istiyoruz. AK Parti bu zamana kadar yerel seçimlerde birçok belediyeleri almıştır. Basında ve sosyal medyada çok güçlü gibi görünen ve ya çevrede çok güçlü gibi görünen adaylardan AK Parti seçim kazanmıştır. AK Parti geçmişte 'Alınmayacak' denilen yerlerde bile belediye başkanlığını almıştır. Bunun kararını sandık ve halkımız verecektir. Zonguldak'ın bütün belediyelerini yerel seçimlerde almak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunda da başarılı olacağımızdan eminim."

Editör: Pusula Gazetesi