Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e seslenerek kurban vekaleti vermesini talep etti.

Vali Ahmet Çınar ve bazı belediye başkanlarının kurban vekaleti verdiğini belirten Aygün, basın aracılığıyla Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e çağrıda bulunarak "Sayın Başkanımız şehrimizin Belediye Başkanı, abisi, büyüğüdür. Şimdiye kadar hiç Belediye Başkanımızdan vekalet almadık" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANIMIZ VEKALET VERİRSE 150 VEKALET 250'YE ÇIKAR"

Aygün, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Belediye Başkanımızdan da kurban vekaleti bekliyoruz. Çünkü öncü olması gerekiyor. Öncülük yapması gerekiyor. Şehrimizin Belediye Başkanı, abisi, büyüğüdür. Şimdiye kadar hiç Belediye Başkanımızdan vekalet almadık. Ama bu sene bekliyoruz. Kurban vekaleti verirse Zonguldak ta ki ihtiyaç sahiplerine daha fazla kurban dağıtacağız. Sayın Valimiz verdi. Belediye başkanımız da verdiği vakit faydalı olur. Emniyet Müdürümüz şu an burada değil burada olsaydı verirdi. Şu ana kadar 150 kişi vekalet verdi. Belediye başkanımız vekalet verirse bu sayı 250'ye kadar çıkar. Biz parti ayrımı yapmıyoruz. Bütün siyasi parti üyelerimizin, belediye meclis üyelerimizin tamamı Türk Kızılay'ına vekalet verdikleri sürece bu Zonguldak için başarı olacaktır. Küçük beldelerimizin Belediye Başkanları da veriyor. İsim vermeyeyim."

Editör: Pusula Gazetesi