ÖZEL İÇERİK

Zonguldak'ta ki derelerin ıslahına dikkat çekmek için dereye giren CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ı eleştiren Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar "Dere Zonguldak'ın en müzmin sorunlarından bir tanesi. Zonguldak Belediyesi ve DSİ'nin yapacağı projelerle derenin ıslah çalışması yapılacak. Derede inceleme yapan milletvekili arkadaşımızın belediye başkanına bununla ilgili ne yaptın diye sormuştur sanırım" dedi.

"DERE ZONGULDAK'IN EN MÜZMİN SORUNLARINDAN BİR TANESİ"

Zonguldak'ta ki derelerin ıslahına dikkat çekmek için dereye giren CHP Milletvekili Yavuzyılmaz'ı eleştiren Hamdi Uçar "Dere Zonguldak'ın en müzmin sorunlarından bir tanesi. Zonguldak Belediyesi ve DSİ'nin yapacağı projelerle derenin ıslah çalışması yapılacak. Derede inceleme yapan milletvekili arkadaşımızın belediye başkanına bununla ilgili ne yaptın diye sormuştur sanırım" dedi.

"SONUCA ULAŞMIŞLAR MI? ULAŞAMAMIŞLAR"

Sorunların başında inceleme yapmanın değil çözüm üretmenin önemli olduğunu belirten Hamdi Uçar, şöyle konuştu: "Milleti toplayıp, yerinde inceleyip de popülist bir yaklaşımla açıklamalar yapmak, bir takım ifadeler kullanmak çok önemli değil. Önemli olan 'Siz ne yaptınız, çözüm noktasında ne yapıyorsunuz?' Yıllardır milletvekilleri geldi, baktı, inceleme yaptı, eleştirdi, durdu. Ne yapmışlar, onu söylesinler. Sonuca ulaşmışlar mı ulaşamamışlar. Bizim için önemli olan şudur: biz gidip incelediğimiz zaman sorunlu yerin çözümü konusunda da en az onun iki katı kadar mücadele etmeliyiz. 'Burada böyle bir sorun var' demekle olmuyor bu işler. Onun için biz önümüzdeki hafta bakanlarımızla görüşmeler yapacağız. Sayın Valimizin verdiği brifingler sonucunda ilgili yetkililerle çalışmalarımızı başlatacağız."

Editör: Pusula Gazetesi