Alaplı ilçesinde 2008 yılında gelir ve kurumlar vergisinde dereceye giren esnaflar plaketle ödüllendirildi. Alaplı Mal Müdürlüğü tarafından vergi haftası kapsamında toplantı salonunda düzenlenen plaket törenine Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent İşcan, Cumhuriyet Başsavcısı Keskin Abdibaş, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Baş, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Mal Müdürü Adnan Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, TSO Başkanı Rafet Kılıç, Daire amirleri ve esnaflar katıldı.
Kurumlar Vergisi&[#]8217;nde ilk üçe giren Özerler Otomotiv Petrol Ürünleri A.Ş adına Tarık Yazıcı, Tuna İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Adına Aydın Semerci, Seç Marin ve Orbay Gemi İnşa Ltd. Şti adına Orhan Aydın &[#]8216;a ödülleri Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsmail Baş ve TSO Başkanı Rafet Kılıç tarafından verildi.
Gelir Vergisi´nde birinci olan Oflu Denizcilik adına Okan Oflu&[#]8217;ya, ikinci olan Alfa İnşaat sahibi Celil Uzun&[#]8217;a ve üçünü olan Kemal Gazitepe&[#]8217;ye Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar tarafından verildi.
Editör: Pusula Gazetesi