Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 2018-2019 futbol sezonu öncesinde kulüplere can suyu niteliğinde bin liralık maddi destekte bulundu. BKM'de gerçekleştirilen teslim töreninde BKM Müdürü Abdullah Bakır, ASKF Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç'un yanı sıra kulüp temsilcileri hazır bulundu.

Yeni sezonu öncesinde Zonguldak'ta bulunan amatör kulüpleri oldukça zor bir sezon bekliyor. Maddi manevi yaşanan sıkıntıların yanı sıra soyunma odaları ve tesis konularında da büyük problemler yaşayan Zonguldak'taki amatör spor kulüpleri yetkililerden çözüm ve destek bekliyor.

ASKF yönetimi ve kulüpler geçtiğimiz günlerde Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret ederek maddi manevi destek isteğinde bulunmuşlar, Başkan Akdemir ise imkanları doğrultusunda kulüplere destek olacağı sözünü vermişti.

KULÜPLERE CAN SUYU OLARAK 1000 LİRA VERİLDİ
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından merkezde faaliyet gösteren 18 kulübe 1000 lira değerinde maddi destekte bulunuldu.

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen teslim töreninde BKM Müdürü Abdullah Bakır , ASKF Başkanı Kemal Demir ve Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ile birlikte kulüp temsilcilerine çekleri teslim ettiler.

ASKF Başkanı Kemal Demir, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e desteğinden dolayı kulüpler adına teşekkür etti. Özellikle Fener sahasında bulunan sahanın zemininin değiştirilmesi ve Fener'e kulüpler için yapılması planlanan soyunma odaları konusunda büyük gelişmeler yaşandığını ifade eden Başkan Kemal Demir bu sorunları kısa sürede çözüleceğini söyledi.

BKM Müdürü Abdullah Bakır ise "Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir'in talimatları doğrultusunda kulüplere bu desteği yapıyoruz. Biz belediye olarak tüm kulüplere aynı mesafede olmaya devam edeceğiz. Belediyelerin de durumu belli. Biz bu şartlara rağmen kulüplerimize imkanlarımız ölçüsünde desteğe devam edeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi