2018-2019 futbol sezonu öncesinde yeni sezon çalışmalarına devam eden Zonguldakspor Kızılcahamam'da günde çift idman yaparak çalışıyor. Kırmızı-lacivertli ekipte 4 yıldır forma giyen ve özellikle son 2 sezondur yakaladığı çıkışla transferin gözdesi olan Ercan Coşkun yeni sezonda taraftarlarıyla şampiyonluk hedeflediklerini ifade etti. Kampı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Ercan yeni sezon öncesinde güzel mesajlar verdi.

"EKSİKLERİMİZİ GÖRECEĞİZ"

İkinci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam'da bulunan Zonguldakspor'da sol bek oyuncu Ercan Coşkun "16 Temmuz tarihinden itibaren 1 hafta Zonguldak'ta çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız iyi geçti. Çarşamba günü Kızılcahamam'da ikinci etap kamp çalışmalarına başladık. İlk programa oranla daha tempolu bir çalışma içerisine girdik. Burada hocamız eksiklerimizi görecek ve daha iyi hale gelmemizi sağlayacak. Çok sıkı bir tempoyla çalışıyoruz" dedi.

"YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLACAK"

2018-2019 futbol sezonunun sonunun şampiyonluk olacağına inandığını belirten Ercan "Formasını giydiği Zonguldakpor çok büyük bir kulüp. Hedeflerimiz elbette büyük ve şampiyonluk için yola çıkıyoruz. Cahit Terzi Hocam 3. Lig'de oynadığımız sezonda beni de almıştı. Çok iyi bir teknik adam. Onunla da güzel işler başararak, takımımızı şampiyonluğa ulaştıracağız. Arkadaşlarımla buna inandık" dedi.

"ONLAR YOKSA, 1 KİŞİ EKSİĞİZ"

Her zaman olduğu gibi yeni sezonda da en büyük avantajlarının taraftar olduğunu belirten Ercan " Ligdeki rakiplerimiz iyi transferler yapabilirler ama bizim takımımız da çok iyi. Şu an herkes motive olmuş durumda. Bizde bu sezon iddialı takımlar arasındayız. Bizim diğer takımlardan daha avantajlı olduğumuz bir konu daha var. Taraftar olarak bir adım öndeyiz. Taraftarlarımızın bizimle her yere gelsinler, yanımızda olsunlar ve sahip çıksınlar. Tek temennimiz bu. Taraftar olmayınca biz maça 1 kişi eksik çıkıyoruz. Ama bizim taraftarımız her zaman arkamızda olduğunu bizlere hissettiriyor" dedi.

"TEKLİFLER VAR, ZONGULDAKSPOR'A KONSANTREYİM"

Özellikle geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansın ardından yaz döneminde ciddi teklifler aldığını belirten Ercan şu anda Zonguldakspor'a konsantre olduğunu belirterek "Transfer teklifleri vardı. Hala da var. Ama ben 4 sene burada ekmek yedim. Fedakarlık yaptım. İlk hedefim Zonguldakspor'da oynayarak yükselmek. Tabi transferler olabilir. Yöneticiler gerekeni de yapacaklardır. Zaman gösterecek" dedi.

"EN BÜYÜK EKSİKLİK TESİS"

Zonguldakspor gibi büyük bir camianın tesis sıkıntısı yaşamasının üzücü olduğunu ifade eden Ercan Coşkun "Takım olarak şu anda en büyük eksiğimiz, tesisimizin olmaması. Tesis sorunu giderilirse futbolcular ellerinden geleni fazlasıyla yapacaklardır. Başarı için tesis çok önemli." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi