Zonguldak deplasmandı Amatör Süper lig ekiplerinden Perşembe Belediyespor dış transferde bombayı patlattı. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Alaplı Belediyespor'un golcü futbolcusu İsmail Sarıdağ'ı renklerine bağlayan Perşembe Belediyespor yönetimi "İmam" lakaplı golcüye formayı giydirip resmi imzayı attırdı.

İmza töreninde Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Kulüp Başkanı Teoaman Koç ve antrenör Teoman Temelkuran bulunurken, İsmail transferi Perşembe Belediyespor camiasında da heyecan yarattı.

"İNŞALLAH HAYIRLI OLUR"

Perşembe Belediyespor antrenörü Teoman Temelkuran transferi değerlendirerek "İsmail kardeşimiz Zonguldak'ımızın değerli bir futbolcusu, kişilik olarak, karakter olarak ve yetenek olarak. Biz, Perşembe Belediyespor'un başarısı için İsmail kardeşimizle bu sene çalışmak istedik. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur. Kendisine kulübümüzü tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Yönetimime ve belediye başkanımıza da bu özverili transferde bizlerin yanında olduğu için kendilerine teşekkür ediyorum. Kardeşimize de hoş geldin diyorum" dedi.

"HEDEFİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM"

Yıllarca Alaplı Belediyespor forması giyen ve yeni takım Perşembe Belediyespor'a imza atan İsmail ise "Öncelikle transferimde emeği geçen başta Teoman hocama ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Hedefi olan bir kulübe geldim. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur. Ben elimden geldiğimce kulübüme katkıda bulunmaya çalışacağım. İnşallah hep birlikte güzel bir sezon geçiririz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi