Zonguldak&[#]8217;ta 6 ay önce kurulan Zonguldak Süt Üreticileri Birliği&[#]8217;nin kurucu Başkanı Murat Çarşambalı ve Yönetim kurulu üyesi, Yusuf Ateş, protokol ve birlik üyelerini ilk kez gerçekleştirilecek olan genel kurula davet ediyor.
Başkan Murat Çarşambalı ve Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Ateş, Zonguldak vali Erdal Ata, Zonguldak milletvekilleri, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve daire müdürlerine davetiye vererek, genel kurula çağrıda bulunuyor. 2009 yılı Ağustos ayında kurulan birliğin 50 üyesi bulunduğunu belirten Başkan Çarşambalı, genel kurulun ise Bakacakkadı Beldesi 100. Yıl Atatürk Hizmet ve Tatil köyünde saat 14.00&[#]8217;te gerçekleşeceğini kaydetti.

KREDİ MÜJDESİ
Aynı zamanda Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı olduğunu belirten Murat Çarşambalı, Zonguldak Ziraat Bankası Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında üyelere kredi müjdesi verdi. Süt üreticileri Birliği genel Kurulu&[#]8217;na Ziraat Bankası yetkililerinin da katılarak, krediler ile ilgili bilgi vereceğini söyleyen Başkan Çarşambalı, birlik üyeleri başta olmak üzere tüm hayvancılıkla uğraşan ve merak eden herkesi kongreye davet etti. Çarşambalı, &[#]8220;Ziraat Bankası Bölge müdürlüğü ile yaptığımız protokol çerçevesinde, birlik üyesi olan ve birlik kefaleti ile hayvan almak isteyen herkese 10 baş hayvan alınabileek tutarda kredi verilecek. Bu konuda gerekli bilgi ve detayları anlatmak üzere Ziraat Bankası yetkilileri genel kurula katılacak. Hayvancılıkla uğraşan ve uğraşmak isteyen tüm herkesi kongreye bekliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgede hayvancılığın kalkınması için elimizden gelen desteği vereceğiz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi