Zonguldak'ta 2014 yılından buyana Orman Bölge Müdürlüğü görevini ifa eden Ahmet Sırrı Beşel'in Orman Genel Müdürlüğü'ne Başmüfettiş olarak atanmasının ardından Zonguldak Valisi Ahmet Çınar tarafından veda yemeği düzenlendi.

Emirgan Otel'de düzenlenen veda yemeğine;Vali Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı H. Hakan Yağız, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Devrek Kaymakamı Mehmet Soylu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Kilimli Kaymakamı Armağan Turan ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Veda yemeğinde konuşma yapan Vali Çınar, göreve geldiği günden beri Beşel ile yakinen çalıştığını, iş disiplinine hayran olduğunu, Zonguldak ve yöresi için başarılı çalışmalara imza attığını, sadece kendi kurumuna değil, Zonguldak şehrine de vizyon kattığını belirtti. Çınar, bundan sonraki görevinde de üstün başarılara imza atacağından hiç şüphesi olmadığını sözlerine ekleyerek, yaptığı çalışmalardan dolayı Beşel'eteşekkür etti.

Ahmet Sırrı Beşel ise, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü görevine geldiğinden itibaren personelin çalışma koşullarını iyileştirmek, yaşanılabilir bir çevre oluşturmak için gayret sarf ettiğini, "vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır" düsturuyla hareket ederek gerek üretim, gerekse odun dışı ürünler ve birçok ormancılık çalışmalarında Bölge Müdürlüğünü Türkiye'de örnek gösterilir hale getirdiklerini ifade etti.

Yemeğin ardından Vali Ahmet Çınar ve diğer protokol üyeleri tarafından Beşel'e, günün anlam ve önemine hediyeler takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi