Törene; Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Ruhi Çevik, Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Özer, Çaycuma MYO Müdürü Hükmet Yazıcı, Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Güçlendirme ve Geliştirme Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Çelik, Çaycuma TSO Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, ADD Çaycuma Şube Başkanı Zeki Saim Oral, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, daire ve okul müdürleri ile çok sayıda akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Müdürü Hasan Özer; "Meslek yüksek okulumuz halen 3 bölüm ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Meslek yüksek okulumuz gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri, yürüttüğü sanatsal faaliyetler, düzenlediği sergiler, gerçekleştirdiği konferanslar ile başarılı bir akademik yılı geride bırakmıştır.

Gökçebey ilçemiz ve meslek yüksek okulumuz sahip olduğu imkanları yükseltme arzu ve gayretinde olan duyarlı insanlara sahiptir. Bu insanlara genel olarak teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı ise büyümeye devam ettiklerini ifade ederek; "Kalitemizden ödün vermeden büyümeye devam ediyoruz. Güçlü alt yapısı ile sürekli artan bir meslek yüksek okuluyuz. Okulumuzda bugüne kadara 5 bin 700 öğrencimizi mezun ettik. Bugün 804 öğrencimizi mezun etmenin guru ve onurunu yaşıyoruz.

Çaycuma Meslek Yüksek Okulu kendini yenileyen ve güzelleşen bir kampüste bulunmaktadır. Ekip ve kadro olarak güçlü bir yapıya sahibiz. Okulumuz için tüm Çaycumalılar destek vermektedir. Hepsine teşekkür ediyor, mezun olan öğrencilerimize hayatta başarılar diliyorum".

Dereceye giren öğrencilere diploma ve ödülleri protokol tarafından verildikten sonra mezun olan 804 öğrenci toplu olarak kep fırlatarak mezuniyet sevincini aileleri ile paylaştı.

Editör: Pusula Gazetesi