Zonguldakspor'da sıcak gelişmeler 25 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulun ardından yaşanmaya başlayacak. Zonguldakspor Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir yaptığı açıklamalarla yüreklere su serpti. Özellikle Onur Eriş konusunda olumlu konuşan Demir, Cahit Terzi ile görüştüklerini, kongre sonrasında da sıcak gelişmeler yaşanacağını söyledi.

CAHİT TERZİ SALI GÜNÜ AÇIKLANACAK

Zonguldakspor Futbol Şube sorumlusu Hacı Demir, "Yeni sezonda takımı çalıştıracak Teknik Direktör konusunda kongreyi bekliyoruz. Kongrenin ardından toplanarak hoca konusuna karar vereceğiz. Takımın başına geçirmek konusunda Cahit Terzi ile görüştük. Olumlu gelişmeler var ve bizden haber bekliyor. Yönetim olarak toplanıp son kararımızı vereceğiz. Salı günü her şey belli olur" dedi.

"ONUR GELECEK SEZON DA ZONGULDAKSPOR FORMASI GİYECEK"

Hacı Demir, özellikle Onur Eriş konusunda çok önemli açıklamalar yaptı. Demir Onur Eriş bizimle sözleşmesi devam eden bir oyuncumuz. Bize gitmek istediği konusunda bir şey söylemedi. Taraftar ve camia olarak Onur Eriş'i seviyoruz. Ondan memnunuz. Onur bizim oyuncumuz. İnşallah Onur gelecek sezonda bizim formamıza giyecek. Biz gerekeni yapacağız" şeklinde konuştu.

HER ŞEY SALI KESİNLİK KAZANACAK

Olağanüstü genel kurulun ardından Salı günü yönetim olarak toplanarak radikal kararlar alacaklarını belirten Hacı Demir "Pazartesi günü yapacağımız olağanüstü kongrenin ardından Salı günü toplanarak hoca ve transfer çalışmalarına başlayacağız. Önceliğimiz hoca. Ardından da bütün ağırlığımızı transferlere vereceğiz. Zonguldakspor'a yakışır bir kadro kuracağız. Taraftarımızı için rahat olsun. Biz yönetim olarak en iyisini yapmak için gereğini yaparız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi