Dün akşam Çaycuma İlçesine bağlı Yolgeçen, Şehler ve Akyamaç Köylerini ziyaret eden Çolakoğlu, kendi köyü olan Şehler'de konfetilerle karşılandı. Köy sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği programlara İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı.

Milletin geçmişi unutmadığını belirten Çolakoğlu; "Bunlar yine doymadılar. Bunların ipleri dışarıda. Yine sandıkta çok güzel ders vereceğiz inşallah"diyerek 24 Haziranda tekrar Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy istedi.

Seçim gezileri sonrası Çaycuma İlçe Teşkilatı önünde 40 yaşına giren Çolakoğlu'na doğum günü sürprizi yapıldı. Gençlik kolları tarafından yaptırılan ve üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kendi fotoğrafı bulunan pastayı üfleyen Çolakoğlu'na gençler üzerinde Osmanlı Tuğrası bulunan tablo hediye etti.

Gençlere teşekkür eden Çolakoğlu'nun pastası üzerinde ' Teşkilatımızın abisi, gurur kaynağımız, kendin davasına ve halkına adamış, 27. Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çolakoğlu doğum günün kutlu olsun' yazısı bulunuyordu.

Editör: Pusula Gazetesi