CHP Zonguldak Belediye Meclis Üyesi İdris Şahin, CHP İl Başkanlığı Adaylığını dün akşam Merkez İlçe&[#]8217;nin düzenlediği yemekte açıkladı.
Gazeteciler Cemiyeti Lokali&[#]8217;nde düzenlenen yemeğe Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, Muslu Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, Kadın Kolları Başkanı İlkay Kalender, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Tan, Ereğli İlçe&[#]8217;den de delegeler katıldı.
Başkan Eşref, kongre öncesi başarılar dileyerek; &[#]8220;Şimdi birlik olma zamanı. Bunu yapacak örgütlerimiz ve gücümüz vardır. Mevcut il başkanımız Osman Yayla ve aday olan meclis üyemiz ve arkadaşımız İdris Şahin&[#]8217;e başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Başkan Adayı İdris Şahin, CHP&[#]8217;nin daha iyi yönetilmesi ve iyi gitmesi için aday olduğunu söyledi. Şahin, &[#]8220;CHP, ülkenin temel direğidir. Zonguldak&[#]8217;ta emeğin, emekçinin başkentidir. Zonguldak&[#]8217;ta CHP&[#]8217;nin bayrağını daha ilerilere taşımak için sizlerin karşısındayım. Mevcut il başkanımız arkadaşımız Osman Yayla ile bu kongrede demokrasinin ve Cumhuriyet Halk Partisinin kazanması için tatlı bir yarış yaşayacağız. Önemli olan CHP&[#]8217;nin kazanması ve iktidar yürüyüşümüzü hızlandırmamızdır. Bu güç ve azim bizlerde vardır. Bu süreçte küskünlükler yaşanmamasına dikkat edip kongrede kim kazanırsa kazansın salondan kol kola çıkmalıyız. Sonuçta kazanan CHP olacaktır&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi