Zonguldakspor'da meraklı bekleyiş başladı. 2017-2018 futbol sezonunu 38 puanla 12'nci sırada tamamlayan küme düşme tehlikesi yaşamayıp, son haftaları rahat geçiren Zonguldakspor'da yönetimin eli kolu bağlandı. Maddi kaynak akışının olmaması, mevcut futbolcuların alacaklarının ödenememesi büyük bir sıkıntı yarattı.

ONUR ERİŞ'TEN KÖTÜ HABER GELDİ
Zonguldakspor'a 4,5 yıl önce Bursa BAL ekiplerinden Kestel Belediyespor'dan Okan Eken ile birlikte transfer edilen Onur Eriş tatilini geçirdiği memleketi Bursa'dan kötü haber geldi.

Zonguldakspor'un en yetenekli futbolcusu olan ve özellikle son iki yıldır takımı taşıyan futbolcuların başında gelen Onur Eriş'in Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak sözleşmesinde 300 bin liraya serbest kalır maddesi bulunduğu bilinen Onur Eriş yeni sezonda Zonguldakspor forması giymeyeceği mesajını verdi.

TEKLİFLER CAZİP GELİYOR
Zonguldakpor'da göstediği performansla bir çok 1. lig ve 2. Lig takımlarının radarında olan Onur Eriş'e gelen cazip teklifler Onur'u Zonguldakspor'dan koparıyor. Gelen teklifleri değerlendirmeye aldığını belirten Onur Eriş imza atmasının an meselesi olduğunu söyledi.

ONUR ERİŞ NET KONUŞTU

Zonguldakspor'un yıldız futbolcusu Onur Eriş yapılan telefon görüşmesinde Zonguldakspor'da çok güzel günler geçirdiğini, ancak yeni sezonda başka bir takımda oynayacağını söyledi.

Zonguldakspor ile transfer görüşmesi yapmasının söz konusu olmadığını belirten Onur Eriş "Zonguldakspor'a güzel günlerim oldu. Şampiyonluklar yaşadım. Bazı teklifler var. Görüşmelerimiz sürüyor. Henüz net bir şey yok ama büyük ihtimalle başka bir kulüp olacak diyebilirim. Kongreyi beklemiyorum. Başka takımla anlaşacağım, Zonguldakspor'a dönmeyeceğim" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi