2017-2018 futbol sezonu resmen sona erdi. Pazar akşamı FenerSahası'nda 17.00'da oynanan U13 final maçıyla birlikte son resmi karşılaşma oynandı. U13 final maçında Zonguldakspor ile Çaycuma Gençlerbirliği karşılaştı, maçtan 2-0 galip ayrılan Çaycuma Gençlerbirliği şampiyon oldu.

ASKF BAŞKANI KEMAL DEMİR HAKEMLERİ ONURLANDIRDI

ASKF Başkanı Kemal Demir bugüne kadar pek rastlanmaya olaya imza attı. Zonguldakspor-Çaycuma Gençlerbirliği final maçını yöneten hakem triyosunun yanı sıra U11 ve U12 futbol şenliğinde görev yapan hakemlere Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir tarafından yaklaşık 60 hakeme madalya takdim edildi.

EVREN ATIŞ'TAN TABAN BİRLİKLERİNE TEŞEKKÜR

Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış, bu yaklaşımından dolayı başta ASKF Başkanı Kemal Demir ve yönetimine, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç'a ve tüm Taban birliklerine teşekkür etti.

Evren Atış konuşmasında "Zonguldak'ta bu yıl oynanan müsabakaların sonuna geldik. ASKF ve futbol il temsilciliği bu yıl gerçekten çok güzel organizasyonlara imza attılar. Zonguldak'a ulusal organizasyonlar ve şampiyonalar alıp sorunsuz bir şekilde tamamladılar. Ben ASKF başkanımız Kemal Demir'e, Futbol İl temsilcimiz Metin Malkoç'u kutluyorum. Ayrıca TÜFAD'a, Spor Saha Komiserleri Derneği'ne, güvenlik güçlerine, basın mensuplarına, sağlıkçılara, kulüp yöneticilerine, futbolculara ve taraftarlara hakemlerim, gözlemciler ve şahşım adına şükranlarımızı sunuyorum. Hakemliğe yeni başlayan gençlerimizin motivasyonunu artırmak adına madalyalarla ödüllendirilmeleri çok ince ve örnek bir davranış oldu" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi