Zonguldakspor'un başarılı sol bek oyuncusu Ercan Coşkun'a 1.lig ekiplerinden Boluspor ve Ümraniyespor'dan teklif geldiği öğrenildi.

Zonguldakspor'a 2014-2015 futbol sezonunda Samsunspor U21 takımından transfer edilen Ercan Coşkun özellikle son iki sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon ligde 28, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maç oynayan Ercan Coşkun bu sezonki performansı ile zirve yaptı.

50 FUTBOL TOPUNA GELDİ, ŞİMDİ BOLU VE ÜMRANİYE İSTİYOR
Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki başarılı sol bek oyuncusu Ercan Coşkun Samsunspor U21 takımından Zonguldakspor'a 50 futbol topu karşılığında transfer edilmişti. Teknik direktörler Şenol Demir ve Fatih Akyel tarafından da zaman zaman stoper mevkiinde oynatılırken, Ercan bu mevkide de başarı gösterdi.

Birinci lig ekiplerinden Boluspor ve Ümraniyespor'un Ercan Coşkun'u sezon içinde takip ettiği ve gelecek sezon iki takımda kadrosunda görmek istediği öğrenildi. 23 yaşındaki futbolcunun Zonguldakpor'la sözleşmesinin olması da Bolu ve Ümraniye için tek engel.

Zonguldakspor yönetiminin 23 yaşında ve böylesine başarılı bir futbolcusu rakiplere kaptırmak istememesi nedeniyle transfer zor görünüyor.

Editör: Pusula Gazetesi