Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerine hızlı başlayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, beraberinde Milletvekili aday adayları, kadın kolları, gençlik kolları ve il yönetim kurulu üyeleri birlikte mahallelerde bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti, hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Milletvekili adaylarının selamlarını iletti.

Zeki Tosun önceki gün akşam Bağlık ve Kemer baca mahallelerinde gerçekleştirdiği seçim çalışmasında önce mahalle esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra Ramazan Kıyak, Ali Kemal Ömür ve Saduman Çiçek isimli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Mahalle halkının ve hastaların sorunlarını ve dertlerini de dinleyen Zeki Tosun, "Mahallelerimizi aday adaylarımız, teşkilat mensuplarımız ve Milletvekili adaylarımız ile birlikte gece gündüz demeden geziyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de halkımızın yanındayız. Yönetim ve teşkilatlar olarak her zaman seçim varmış gibi çalıştık. Bugün de seçim nedeniyle geziyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde, hastalarımıza evlerinde misafir olup geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Mahalle halkımıza ve esnaflarımızı Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi