Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak 3'üncü Sıra Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesinde adeta Ereğli ve Alaplı'nın adayı gibi çalışarak, programlarını Ereğli ilçesinde yoğunlaştırdı.

Beraberinde Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak Milletvekili Aday Adayları Fatih Çakır, Adem Öztürk, Erkan Karakök, Numan Korkmaz, Ereğli Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleriyle ile dün akşam ilçeye bağlı Gebe Köyü'nde eski İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Milletvekili Aday Adaylarından Numan Korkmaz'ın tertiplediği iftar programında halka bir araya gelen Uçar, ardından Ereğli sahilinde vatandaşlarla buluştu.

Her iki programda da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Uçar ve AK Partililer, parti politikaları ile ilgili bilgiler verdi.

"GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ CUMHURBAŞKANI..."

Milletvekili Uçar, vatandaşlarla yaptığı görüşmesinde, 24 Haziran seçiminde daha güçlü AK Parti mesajı vererek, destek istedi. AK Parti'nin "Cumhur İttifakı" ile ilk kez seçimlere gireceğine dikkat çeken Uçar, şunları söyledi:

"Zonguldak'ta ve ülkemizde bizlere gösterilen teveccühe teşekkür ediyoruz. Ülkemizin son 16 yılda yaptığı atılımlar ortada, büyüme göstergeleri ortada, gelişme ve kalkınma düzeyi ortada, amacımız ülkemizi ve Zonguldak'ı muasır medeniyetler seviyesinin çok daha üzerine taşımak. Emekliye bayramlarda ikramiye verilecek, o da Haziran ayı içinde ödenecek, memurların 3600 göstergeleri verilecek. Ülkemizde ve Zonguldak'ımızda güzel şeyler olacak. Sizlerden yıkım ittifakına değil, 'Cumhur İttifakı'na oy vermenizi istiyorum" dedi.

Milletvekili adayı Uçar ve AK Partili İlçe Yönetim Kurulu üyelerine tam destek vereceklerini ifade eden vatandaşlar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek. Durmak yok, yola devam... "sözleriyle Milletvekili Adayı Uçar ve beraberindeki heyeti sahilden uğurladılar.

Editör: Pusula Gazetesi