TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da takım kaptanı kaleci Sinan Ören sakatlığı ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Sinan, uzun süredir dizinde sorun olduğunu, ancak son oynanan Amed Sportif maçında bir pozisyonda ciddi şekilde sakatlandığını söyledi. Sinan Ören takımın daha çok deplasmanda oynamaya daha yatkın olduğunu söyledi.

"BU HAFTA OYNAYAMAYACAĞIM"

Sinan Ören sakatlığı nedeniyle Buca deplasmanında oynayamayacağını belirterek şöyle konuştu: "Yaklaşık 7-8 haftalık süreçte dizimde bir yoğunluk oldu. Biraz fedakarlık yaptık. Sonrasında Amed Sportif Faaliyetler maçında talihsiz bir pozisyon yaşadık ve ağrılarım dayanılmaz bir seviyeye geldi. Zemin de bozuktu. Dizdeki kapsülün bitiş yerinde bir yırtığım var. Menüsküsümde de ufak bir problemim var ama çapraz bağlarda yok. Bu süreçte Eskişehir'de tedavilerime devam ettim. Ciddi bir tedaviydi. Bu sürecin biraz daha hızlı geçeceğini düşünüyorum. Hakem de anlamsız bir şekilde kart göstermişti bana. Bu hafta takımdaki yerimi alamayacağım. Arkadaşlarımın yanında olmak için buradayım."

"BAZI HATALARIMIZ OLDU"

Sinan Ören, "2 maç alındığı zaman üst taraflara hızla yükseleceğiz. Çok büyük bir puan farkı yok. O yüzden kırmızı tarafı düşünmek yerine, kazanıp çıkmayı düşünmemiz gerekiyor. Bu sene lig çok farklı en alt ile üst arasında çok kısa bir fark var. Bazı hatalarımız oldu. Onları da yapmasaydık çok daha iyi olacaktı. Önümüzde fırsatlar var. İlk yarıyı en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

"TAKIM ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM"

İzmir deplasmanında oynayacakları Bucaspor maçı için konuşan Sinan Ören şunları söyledi: "Deplasmanlar zor oluyor ama bizim takımımız deplasmana yatkın bir takım. Sıkı oynadığımız zaman kontrada etkili olabiliyoruz. Kardeşlerimin yerimizi aratmayacaklarını düşünüyorum. Egemen geçen sene defalarca maç oynadı. Onlara gerekli desteği vereceğim. Müsabakadan puan alarak gerekeni yapacaklarını düşünüyorum."