2022-2023 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla girebilmek için iç ve dış transferde atağa kalkan Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor aradığı golcüyü buldu.

Sarı-lacivertli yönetim dış transferde anlaşmaya vardığı 4 futbolcuyu imza aşamasına getirdi. Bu futbolculardan Emrah Ergür, Mert Şevket Şen, Serbay Aydın ve son olarak anlaşmaya varılan Fatih Deniz bu futbolculara imza attıracak.

Alaplı Belediyespor yönetimi golcü sorununu da çözüme kavuşturdu. Devrek Belediyespor'un golcüsü Turgay Denktaş ile prensip anlaşmasına varan sarı-laciverti ekibin yönetimi golcü Turgay Denktaş'ı Alaplı'ya davet etti.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'YE KARŞI FORMA GİYDİ

Alaplı Belediyespor'un anlaşmaya vardığı golcü futbolcu Antalyaspor U21 formasıyla Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye karşı da forma giydi.

TECRÜBELİ BİR FUTBOLCU

28 yaşındaki golcü Turgay Denktaş futbol kariyerinde Antalya U21, Sultangazispor, Büyükçekmece Bld, Dikilitaşspor, Akçakocaspor, Zeytinburnu 1957, Havza Belediyespor, Bozüyük Vitraspor, Devrek Belediyespor ve Kuruçeşme'de futbol oynadı.