5-16 Şubat tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Zonguldaklı sporcular büyük başarılara imza attı.

Bugüne kadar bir çok Türkiye şampiyonlukları bulunan Zonguldaklı Milli sporcu Melike Şen şampiyonluklarına bir yenisini daha Antalya'da ekledi.

Zonguldak'ı başarıyla temsil eden Devrek doğumlu Milli Sporcu Melike Şen tüm rakiplerini devrirerek 13-15 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda Zonguldak ve Türkiye'yi temsil edecek.

ZONGULDAK MADALYA ZENGİNİ

Yine Antalya'da devam eden Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Zonguldaklı sporculardan Talha Mert Başoğlu gençlerde Türkiye şampiyonu olurkne, Deren Aydınlı Yıldızlar kategorisinde Türkiye ikincisi, Sevdegül Pürenli Yıldızlar kategorisinde Türkiye ikincisi, Melike Keç Büyük Bayanlar'da Türkiye üçüncüsü oldu.

BEKİR KAYA MUTLU, VE GURURLU

Kick Boks Zonguldak İl Temsilcisi ve Milli Takım antrenörü Bekir Kaya "Antalya'da gerçekleştirilen Wushu Kung Fu Türkiye Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde sporcularımızın performansından oldukça memnunum. Yarışmalar devam ediyor. Madalyalarımızın sayısını artıracağız inşallah. Çocuklarımız Milli takım formasıyla ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Bizler de bunun sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Bize her türlü desteği veren başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel ve emeği geçenlere şahsım ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum" dedi.