Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden yılların köklü kulübü Çaycumaspor Futbol Akademisi ilk meyvelerini vermeye başladı. Yaz döneminde Zonguldakspor'un eski takım kaptanı Suat Kerçin'in önderliğinde kurulan Çaycumaspor Futbol Akademisi sporcuları A takıma kazandırılmaya başlandı.
Konu hakkında Çaycumaspor Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada Futbol Akademisinin çalışmalarına devam ettiği ve bu bu akademiye dahil olmak isteyen sporcular için kayıtların sürdüğü ifade edildi.
Çaycumaspor Kulübü anı kurtarmak amaçlı değil geleceğe yönelik çalıştıkları ifade edilen açıklama şöyle: "Çaycumaspor'un geleceği çok parlak. Çaycumaspor Futbol Akademisi her geçen gün büyüyüp gelişiyor. 2 ay önce Çaycuma'da bu forma ile büyümek isteyen çocuklarımız için kurduğumuz futbol akademimiz ilk meyvelerini vermeye başladı.
Anı kurtarmak amaçlı değil, geleceğe yönelik hareket eden Çaycumaspor Futbol Akademesi sporcularından 2003 doğumlu Utku Yılmaz , 2005 doğumlu Necmi Taha Çakar, Çaycumaspor A takımında, kalecimiz Bünyamin Saraç ile birlikte antrenmana katıldı . Bu şehrin çocukları, bu şehrin formasıyla büyüyecek demiştik . Çaycumaspor un geleceği çok parlak !.. .
KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Çaycumaspor Futbol Akademisi gün geçtikçe büyüyen, güçlenen çocuklarımız ğeleceğin sporcuları için Çaycumaspor futbol akademisi kayıtlarımız devam ediyor"