Ayrı olarak satılan kadın ve erkek alyanslarını da tercih edebilmeniz mümkündür. Kullanımı kolay ve şık görünebilen alyansları seçerken ilk olarak yüzüğünüzün hangi malzemeler ile tasarlandığına ve renginin ne olacağına karar vermelisiniz.

Uzun yıllar takmayı planladığınız alyansların parmağınızdaki kan akışını kesebilecek kadar dar veya parmağınızdan düşebilecek kadar bol olmamasına dikkat etmelisiniz. Seçeceğiniz yüzüklerin iç yüzeyinin rahatsız edici materyaller içermemesi gerekir. Aksi takdirde kullanım sırasında parmağınız tahriş olabilir.

Altın alyanslar renkleri beyaz, pembe ve sarı altın gibi seçenekler sunar. Bunun yanı sıra altın ile karıştırılan bakırın yüksek oranda kullanılması ile elde edilen kırmızı altın, sarı ve beyaz altın da bulunur. Modern tasarımlarda yer alan tüm bu renkler farklı stillere ve zevklere en iyi şekilde hitap eder. Altın ile karıştırılırken gümüş yüksek oranda tercih edilirse yeşil altın da ortaya çıkabilir.

En Şık Altınbaş Alyans Modelleri

Ürünlerin hangi materyallerden üretileceği sizin zevkinize kalmış durumdadır. Aynı şekilde altın alyans ayarını da karşılaştırmalar yaparak zevkinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olabilecek şekilde seçebilirsiniz. Alyans ve tektaş uyumluluğundan yararlanmayı da deneyebilirsiniz. Görsel anlamda çok şık durabilen bu alyanslar aynı zamanda simgesel anlamıyla da dikkat çeker.

Alyansı genel olarak günlük hayatınızda kullanacağınız için işlevsel ve rahat modellere yönelebilirsiniz. Işıltılı duruşa sahip takılardan hoşlanıyorsanız tektaş ile dizayn edilenleri değerlendirebilirsiniz. Tektaş alyanslar genel olarak özel gün ve gecelerdeki kombinlerinize de uyum sağlar. Burada önemli olan nokta alyansların birbirini tamamlamasıdır. Farklı renk ve materyallere sahip olan alyans veya tektaşlar uyumsuz bir görünüm ortaya çıkarabilir.

Kısa, ince ve kalın gibi farklı parmaklara uyum sağlayabilecek ürünleri de göz ardı etmemelisiniz. Her bir parmak özelliğine uygun ürün bulabilmeniz mümkündür. Altınbaş güvencesi ile dilerseniz alyans modelleri arasından kendi zevkinize uygun olabilecek seçenekleri satın alabilirsiniz. Yeni nesil tasarımlara sahip alyanslar ile en mutlu gününüzü en şık ve anlamlı şekilde taçlandırabilirsiniz.