Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de mücadele eden Alaplı Belediyespor Pazar günü sahasında oynaması gereken Yenimahallespor maçını sahada kar olduğu için hakemin maçı ertelemesi nedeniyle bugün oynadı.

Play-off'a kalabilmek için rakibi Yenimahalle'yi yenmek zorunda olan Alaplı Belediyespor maç öncesinde 17 puanla 4'üncü sırada bulunuyordu. 1 maç fazlasıyla 3'üncü sırada bulunan 18 puanlı Akınspor'u geçerek play-off hedefleyen Alaplı Belediyespor, erteleme maçında Yenimahallespor'a 1-0 mağlup oldu.

AHMET OLGUN, ALAPLI'YI BİTİRDİ
Yenimahallespor'un tecrübeli futbolcusu Ahmet Olgun 42'nci dakikada sol kanattan gelen ortaya şık bir vuruş yaparak Alaplı Belediyespor ağlarına gönderdi. İlk yarı bu skorla biterken, Alaplı Belediyespor ikinci yarı yakaladığı bir çok yüzde yüz gol pozisyonunu değerlendiremeyince maç 1-0 Yenimahallespor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu maç öncesinde play-off'u garantileyen Yenimahalle play-off maçlarına hazır olduğunu gösterdi.

ALAPLI İÇİN MUCİZE OLUR MU?
Ligin son haftasında Alaplı Belediyespor küme düşmesi kesinleşen Gülüç Belediyespor ile oynayacak. Akınspor ise geçtiğimiz hafta küme düşen Üzülmezspor'a 7-1 yenilen ve ligde hiçbir iddiası bulunmayan İhsaniyespor ile deplasmanda oynayacak. Alaplı'nın play-off umutları için Akınspor'un İhsaniyespor karşısında puan kaybetmesi gerekiyor.