Bayramlaşma programına; MYK Üyesi Dilek Karakuş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Erbay, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, selamlama konuşmasında; Ramazan ayında çalışan bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti, bayramlarını kutladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, iki yıllık pandemi döneminden sonra bayramlaşmayı özlediklerini belirterek şöyle konuştu:
"Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Daha iyi daha güzel günlerde daha iyi bayramlarda daha sağlıklı sıhhatli kucaklaşacağız. Bayramlarda hep beraber burada olduğumuzu düşündüğümüzde daha sabırla daha sevinçle bu dönemi atlattık. Durmak yok yola devam. Allah bize daha iyi daha güzel bayramlar nasip eylesin. Hepinizi saygıyla selamlıyorum."

Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, teşkilatın bayramını kutlayarak şöyle konuştu: "Uzun bir aradan sonra Coviti atlatarak tekrar bugün buradayız. Gerçekten bu ortamı çok çok özlemiştik. Hep beraber birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ederiz. Evet gerçekten Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. İnşallah Kurban Bayramı ertesi yine yolumuza devam ediyoruz. Hemen akabinde ardında 2023 var. AK Parti teşkilatları burada şunu gösterdi, dimdik ayakta, AK Parti teşkilatları merkezde dimdik ayakta, ilçelerinde dimdik ayakta, bununla beraber kadın kolları, gençlik kolları dimdik ayakta. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın."
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, "AK Parti ailemizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Ramazan ayında dolu dolu beraber geçirdik etkinliklerde beraber olduk. Her gittiğimiz iftar programlarında Ramazan ayının rahmeti ve bereketini yaşadık. Şükür her yerde kalabalıklar vardı. İnsanların yüzü gülüyordu. Rabbim inşallah koronavirüs sürecini bize bir daha yaşatmaz. Bu bize Rabbim izin verdiği bir cezaydı. İnsanlık son dönemlerde çok israf eden azgınlığa doğru gidiyordu. Dedi ki: kendinizi toparlayın, bu azgınlıktan bu israftan kendinizi kurtarın. İnşallah bütün dünya bundan bir ders çıkarır."

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de "Arkadaşlarımızın da söylediği gibi Allah hepinizden razı olsun. Bayramınızı tebrik ediyorum gerçekten Bu Ramazan'ın bereketi rahmeti ülkemizde üzerine özellikle Zonguldak'taki teşkilatımızın üzerine olsun diyorum."