AK Parti Kilimli İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.Kilimli Belidiyesi'nin Paflahon Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma programına; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Demirci yaptığı konuşmada düzenlenen törene katılanlara teşekkür etti.

Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin de yaptığı konuşmada Ramazan ayını dolu dolu geçirdiklerini ifade etti.
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yaptığı konuşmada, "2 yıllık pandemin dönemin ardından çok bereketli bir ramazan ayı geçirdik. Ramazan boyunca 9 mahallede ihtiyaç sahipleri tek tek tespit ederek onlara iftar düzenledik. Şu anda 3 yılı geride bıraktık ve 3 yılda, 'AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası' diye bir kavram oluştu Kilimli'de. Kilimli 'yi çok gelişmiş ve modern bir ilçe statüsüne hızla kavuşturuyoruz. Tabii ki bunda en büyük destekçimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti teşkilatımızdır. Sayın Milletvekillerimiz ve teşkilatımızın katkılarıyla ilçemiz gerçekten bir ilçe hürriyetine kavuşturduğumuzu düşünüyoruz..Kilimli artık çehresi değişiyor. Kilimli layık olduğu hizmetleri almaya devam edecek" dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu programda yaptığı konuşmada Kilimli'nin Zonguldak parlayan yıldızlar haline geldiğini ifade ederek şunları söyledi:
"Milletvekilleri adına söz bana düştü. Sizlerin Bayramınızı tebrik ediyorum. İnşallah nice bayramlara kavuşmayı Allah'tan niyaz ediyoruz.
AK Parti Kilimli Teşkilatı çok hızlı bir şekilde çalışıyor, aynı şekilde belediyemizde çok güzel hizmetler yapıyor. Önümüzde 2023 yılı var hepimiz büyük bir Ak Parti ailesiyiz ve Bu ailenin lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Kilimli'de kenetlenerek yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Kilimli Zonguldak'ın değişen yüzü oldu Zonguldak'ın parlayan yıldızı oldu Tünelleri ile Meydan düzenlemesi ile yapılan hizmetlerle birlikte."dedi.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da yaptığı konuşmada teşkilatları olarak yoğun çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.
Bayramlaşma programı hatıra fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.