AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Benhur ÖZÜBEK'in yönetim kadroları belli olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde listesini açıklayan ÖZÜBEK, bugün gerçekleştirdiği açıklama ile yürütme kurulunu da kamuoyu ile paylaştı.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Benhur ÖZÜBEK'in yürütme kurulu belli oldu.
Görevine resmi olarak başlamasının ardından listelerini oluşturan ve devamında yürütme kurulunu belirleyen ÖZÜBEK, 15 kişiden oluşan yürütme kurulu üyelerini paylaştı.
Görevlendirmeler sonrasında açıklamalarda bulunan ÖZÜBEK, " AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları 6257 üyesiyle Zonguldak İlimizin en büyük gençlik teşkilatıdır. Biz de bugün bu gençlik teşkilatının yürütme kurulunu açıklıyoruz. Her birimimiz, komisyonumuz kendi alanında çalışmalar, faaliyetler ve projeler üretecekler. 2023'e Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde çok güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Üniversiteli, liseli ve ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizle birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz. 7 ilçemizin teşkilatları bu doğrultuda en büyük gücümüz olacaklar. Yürütme kurulumuzun teşkilatımıza ve sevdalısı olduğumuz emeğin başkenti Zonguldak ilimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.